Jack Links

JL Beef Jerky Tastes

JACK LINK'S MOTTO

Feed your wild side

Jack Link’s is een Amerikaans familiebedrijf dat 130 jaar geleden is opgericht en nu wordt geleid door Troy Link. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. De visie van het bedrijf op termijn is het stimuleren van duurzame groei. Als wereldwijde marktleider heeft Jack Link’s zijn sporen verdiend op het gebied van proteïnesnacks, zoals Jack Link‘s Beef Jerky en Biltong. De producten worden met de grootste zorg volgens een origineel familierecept geproduceerd en bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

Nederlandse Introductie

JACK LINK'S EVENTING

JACK LINK'S EVENTING

De reden waarom Jack Link’s een keuze heeft gemaakt voor de eventingsport is eenvoudig. Eventing is de meest spectaculaire discipline binnen de paardensport, waar durf, moed en samenwerking tussen ruiter en paard continu op de proef worden gesteld. Jack Link’s motto “Feed Your Wild Side“ sluit perfect aan bij het stoere en krachtige karakter van deze discipline.

JL Shopper - Header
JL Shopper - handen

Platform

Het Jack Link’s Eventing platform ondersteunt niet alleen deze unieke sport, maar helpt ook talentvolle ruiters om verder te groeien in hun carrière.

EVENTING RUITERS HEBBEN DE BEHOEFTE AAN EEN GEZONDE, KANT EN KLARE PROTEÏNE SNACK, ZOALS JACK LINK’S BEEF JERKY OF BILTONG, DAT DIRECT EEN ENERGIE BOOST GEEFT.

Protein Snacks

Jack Link's

Fijne reepjes hoogwaardig rundvlees worden gecombineerd met Jack Link’s familierecepten, kruidenmengsels en een snufje rook. Het resultaat: heerlijke, eiwitrijke vleessnacks.

JL Beef Jerky
Jack-Links-BeefJerky
Jack-Links-BeefJerky

VEEL SMAAK. VEEL PASSIE. VEEL POWER.

Beef jerky

Als je de beste Beef Jerky ter wereld wilt maken, heb je veel tijd en passie nodig. De originele Jack Link‘s Beef Jerky bevat niet alleen 100% hoogwaardig rundvlees, maar ook ruim 130 jaar ervaring, heel veel deskundigheid en een grote portie geduld.

De unieke smaak heeft Beef Jerky te danken aan een oud geheim recept. Wat we wel kunnen verklappen is dat het vlees in smalle repen wordt gesneden, met geselecteerde kruiden wordt gemarineerd en daarna langzaam wordt gedroogd. Uit 200 g rundvlees wordt 100 g heerlijke Beef Jerky gemaakt.

Overigens: het hoge eiwitgehalte (44%) en het lage vetgehalte (3%) maken van Jack Link’s Beef Jerky een perfecte snack voor tussendoor. Voor na het sporten of gewoon voor onderweg.

JACK LINK‘S BEEF JERKY IS VERKRIJGBAAR ALS PORTIEZAKJE VAN 25G EN ALS HERSLUITBARE SNACK PACK VAN 75G.

DE ECHTE SMAAK VAN ZUID-AFRIKA

Biltong

Jack Link heeft altijd al een avontuurlijke geest gehad. Onze grenzeloze honger naar nieuwe smaken en ruim honderd jaar ervaring op het gebied van vleessnacks heeft geleid tot de ontwikkeling van onze eigen, unieke biltongmarinade met een authentieke Zuid-Afrikaanse smaak.

We gebruiken alleen 100% kwaliteitsrundvlees. Het vlees wordt volgens ons speciale familierecept op smaak gebracht met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Daarna worden de rundvleesreepjes volgens Zuid-Afrikaanse traditie langzaam aan de lucht gedroogd en in dunne plakjes gesneden. Biltong is eiwitrijk en bevat weinig suiker. Er is 250 gram rundvlees nodig om 100 gram biltong te maken!

Wat is het verschil met Jack Link’s beef jerky?
Beide vleessnacks worden gemaakt van 100% mager rundvlees, maar Beef Jerky en Biltong verschillen op het gebied van smaak en textuur. Jerky wordt altijd gerookt en is zoeter van smaak, terwijl Biltong wordt bereid met alcoholazijn. Biltong heeft ook een langere droogtijd. Proef zelf maar eens! Met deze snack waan je je in het zonnige Zuid-Afrika.

JACK LINK’S BILTONG IS VERKRIJGBAAR IN ZAKJES VAN 25 EN 70 GRAM.

Jack-Links-Biltong