ons team

drie teams, één taak

HET JACK LINK'S EVENTING TEAM

Het Jack Link’s Eventing Team is opgericht om talentvolle combinaties te ondersteunen in de overgang naar de internationale sport. Door selectiedagen te organiseren wordt een team samengesteld dat de potentie heeft om binnen enkele jaren mee te spelen op internationaal niveau. Elke combinatie krijgt een ontwikkelingsplan dat zowel uit individuele begeleiding als uit teamactiviteiten bestaat. Hierbij kun je denken aan trainingen, clinics of wedstrijden. De ruiters leggen de weg naar de internationale sport dus als team af.

Selectie-evenement
0
Crosstraining
0
dressuurproef
0
interview
0
4-delig selectie process

selectie van deelnemers

Tijdens bepaalde evenementen selecteren we de deelnemers voor het Prospect Team en het Future Team. Iedere combinatie start in het Prospect Team om vervolgens door te kunnen stromen naar het Future Team. Voor het Future Team moet een combinatie een stand van L in de eventingsport hebben en in het Prospect Team zijn opgenomen. Dit geldt zowel voor combinaties met paarden als met pony’s.

Ben je geselecteerd? Dan krijg je een uitnodiging om terug te komen naar het Training Center voor een crosstraining en een dressuurproef. Ook gaan we met je in gesprek om je motivatie, doelstellingen en wedstrijdresultaten te bespreken.

Begeleiding teamleden

Teamleden van Jack Link’s Eventing krijgen een teamuitrusting. Daarnaast krijgen zij begeleiding in de training en op wedstrijden. De trainingen bestaan zowel uit groepstrainingen als individuele lessen van trainers. De meeste trainingen worden gehouden op ons eigen Training Center in Ouderkerk aan de Amstel. Naast de trainingen die door de Jack Link’s Eventing trainers gegeven worden, vinden daar ook clinics en andere activiteiten plaats.

Jack Link’s Eventing vergoed een maandelijkse team training plus 50% van de trainingskosten voor de overige traingen van het persoonlijk opgestelde programma. Teamleden kunnen zelf kiezen aan welke trainingen, wedstrijden of activiteiten zij deelnemen.

HET JACK LINK'S EVENTING TEAM

Het Jack Link’s Eventing Team bestaat uit drie kaders waarbinnen de teamleden kunnen doorstromen.

Prospect team

Het Jack Link’s Eventing Prospect Team is een trainingsteam voor nieuwe combinaties. Zij kunnen geselecteerd worden op een selectie evenement als zij minimaal L startgerechtigd zijn. Alle nieuwe combinaties starten in het Prospect Team. Na 3 tot 6 maanden kan de combinatie doorstromen naar het Future Team, het International Team of het team verlaten, daarbij wordt gekeken naar:
• Trainbaarheid
• Progressie
• Betrokkenheid en participatie van de team activiteiten

FUTURE TEAM

Het Jack Link’s Eventing Future Team, dit is voor talentvolle combinaties vanaf  L t/m Z niveau. Nieuwe combinaties worden gekozen uit het Prospect Team.

INTERNATIONAL TEAM

Het Jack Link’s Eventing International Team bestaat uit combinaties die op CCI2* niveau of hoger actief zijn.

international team members

Frederike

Lees meer

future team members

Caitlin

Lees meer

Maartje

Lees meer

Prospect team members

Muriëlle

Lees meer

Gwendoline

Lees meer